Cerbel Gundogs organiseert in het vroege najaar een workshop en een trainingsweek. Voor meer informatie en aanmelding, zie onder ‘Workshops’.

29 juni 2014
Den Hout (OWT Finale), 4 honden van de Cerbel kennel plaatsten zich voor deze finale. In de Open klasse Cerbel Ambassador (Sam) en Cerbel Adventure (Jamie), in de Starters klasse Cerbel Cheer (Winnie) en Cerbel Edison (Scott). Aart de Jonge wordt met Cerbel Cheer (Winnie) 4e. En Aad Keldermans wordt met Cerbel Edison (Scott) 6e. Proficiat, een mooie prestatie! Helaas zijn Leon Akkerman met Cerbel Adventure (Jamie) en Rob Schmidt met Cerbel Ambassador (Sam) minder fortuinlijk, zij halen het net niet.


22 juni 2014 
Apeldoorn. Cerbel Cheer (Winnie) en Aart de Jonge winnen de starters klasse van de OWT en plaatsen zich voor de finale in Den Hout op 29 juni!! Van harte gefeliciteerd!
Daarnaast worden Cerbel Edison (Scott) en Aad Keldermans 4e in de starters klasse. Ook zij mogen hierdoor naar de finale! Proficiat!!


31 mei 2014
Zichem (België) Cerbel Bittern (Blake) en Nina Heijtveldt winnen de initiatie klasse met 100/100 punten!! Een dikke proficiat!!


3 mei 2014
Wingene (België) Cerbel Beetle (Gin) wordt op de working test 3e in de novice. Zij verdient hierdoor een plaats in de finale!


26 april 2014
Mocktrial Heerle: Cerbel Beetle (Gin) wint de Novice met de kwalificatie Uitmuntend, 1U!! Erg trots op haar!


11 april 2014
OWT Almkerk: Wederom succes voor Rob Schmidt en Cerbel Ambassador (Sam). Zij worden 1e in de Open klasse! Van harte gefeliciteerd!!


11 april 2014 
WT Lubbeek (België): Nina Heytveldt wint de Initiatie Klasse met Cerbel Bittern (Blake) met 98 punten!! Zij verdienen hiermee ook een finaleplaats. Lea Breur wordt met Cerbel Beaver (James) 7e met 85 punten! Allebei van harte gefeliciteerd!!


29 maart 2014
Rob Schmidt en Cerbel Ambassador (Sam) zijn geselecteerd voor 2 teamwedstrijden in Engeland: Worldcup for Retrievers (Highclere, 25 en 26 mei 2014) en het International Retriever Team Event (Chatsworth, 29 en 30 mei 2014). Veel succes Rob en Sam!!


23 maart 2014
WT As (België): Rob Schmidt wordt 2e in de Open klasse met Cerbel Ambassador (Sam)! En ook in België hebben zij hiermee een finaleplaats behaald! Proficiat!!


22 maart 2014
De pups van Cerbel Amethyst (Kate) x Dual’s Hope Ivanhoe (Vic) zijn geboren! Het zijn 3 reutjes en 5 teefjes geworden en alles gaat uitstekend!


22 maart 2014
OWT Veghel: Leon Akkerman wordt 4e in de Open Klasse met Cerbel Adventure (Jamie)! Van harte proficiat!


15 maart 2014 OWT Krimpen a/d IJssel: Rob Schmidt wint overtuigend de Open klasse met Cerbel Ambassador (Sam)!! Daarnaast wordt Aart de Jonge met Cerbel Cheer (Winnie) 2e in de Starters klasse! En Dory Hoogewoud eindigt in de Starters klasse op een mooie 5e plaats met Cerbel Dune (Llynn)! Zowel Rob als Aart hebben hiermee een finaleplaats behaald! Van harte gefeliciteerd allemaal!

Op woensdag 9 april a.s. om 19 uur start een nieuwe A-training. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Aanmeldingen en informatie graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cerbel Amethyst (Kate) is gedekt door FTAW Dual’s Hope Ivanhoe (Vic). Pups worden rond 24 maart verwacht. Indien u belangstelling heeft voor een pup uit deze combinatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
NIEUW in 2014: Van 16 t/m 22 augustus 2014 zal er een trainingsweek worden georganiseerd in de Vogezen (Frankrijk). Er is plaats voor maximaal 8 combinaties. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk